Hoe beoordelen klanten?

Heel belangrijk is hoe klanten de lessen en begeleiding bij De Specialist ervaren. Lees hier hun ervaringen..

Lees ook de reviews op onze Facebookpagina  

Reviews

Marit Bon
25-11-23 17:05:13
Na 3x gezakt te zijn, doordat een rijlesschool mij op gaf voor het examen terwijl ik er nog lang niet klaar voor was. Het examen werd aangevraagd, want het aantal lessen van het pakket waren op. 3 onnodige faalervaringen, maakte dat rijles nemen een hoge drempel voor me was. Tót ik Hanneke vond en ze gelijk al zei: "ik doe niet aan pakketten, ik vraag het examen pas aan als je goed op niveau zit.", dat gaf mij toch opnieuw weer een beetje vertrouwen dat het misschien toch ooit goed zou komen met mij en mijn rijbewijs. Dat beetje vertrouwen groeide gestaag door Hanneke. Na 3 of 4 lessen besefte ik dat zij bezig was mij mezelf een ander verhaal te leren vertellen over mijn rijvaardigheid. Haar toon, haar mensenkennis, haar sensitiviteit en haar didactisch vermogen hebben hier zeker aan bijgedragen. Hanneke beseft als geen ander dat taal werkelijkheid creeërt, ze leest je, voelt je aan en kiest dan de juiste woorden om je in je kracht te zetten. Ze haalde me in eerste instantie UIT het voor de hand liggende examengebied en liet me rustig over landweggetjes rijden en later groeide mijn vertrouwen in het rijden op de snelweg doordat ze me niet even 1x op de snelweg liet invoegen en er gelijk weer af. Nee hoor, we reden de hele A10 rond, invoegen, uitvoegen etc tot ik het begon te voelen en kon vertrouwen op mijn eigen inzicht. Ze is zeer geduldig en kundig! Een echte specialist. Naast haar expertise mbt veilig rijgedrag aanleren is ze daarnaast ook een persoon die je gelijk laat voelen dat je je zelf kan zijn bij haar in de auto doordat zij zo ongelofelijk zichzelf is. Hoe gek je verhalen, Hanneke met haar levenservaring, kijkt nergens raar van op. Ik meen het oprecht dat ik haar ga missen! En ik weet zeker dat jij, mocht je voor Hanneke kiezen, dat op een gegeven moment ook zal doen.

Dank je wel Hanneke, je hebt een plekje in mijn hart en wat zal ik nog vaak aan je denken als ik mijn vrijheid tegemoet rijd. <3
Hanneke Krijnen
25-11-23 11:11:34
Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen raad ik Hanneke aan. Ze is zeer kundig en maakt van de rijlessen een feestje door haar warme persoonlijkheid en gezellige praatjes. Ze is gespecialiseerd in omgaan met rijangst/­faalangst/­examenvrees en heeft mij er echt doorheen gesleept, omdat ze fantastisch om wist te gaan met mijn perfectionisme en mede daardoor helaas ook faalangst op de weg. Ze kijkt echt naar wie er naast haar zit en past haar lessen daarop aan; daar heeft ze ook voelsprieten voor. Mocht je nog twijfelen; niet doen; vraag een proefles aan. @Hanneke: hoewel ik natuurlijk heel blij ben met het slagen, ga ik de rijlessen met jou ook echt ontzettend missen <3
Nabila Azz
25-06-23 09:58:15
Wat een onwijs lieve vrouw is Hanneke. Ik heb in 2008 mijn rijbewijs gehaald en na een klein incident kon ik niet meer ontspannen achter het stuur zitten, waardoor ik het rijden helemaal had opgegeven. Ik heb na een aantal keer met Hanneke in de auto te hebben gezeten zelf de auto gepakt. Voor het eerst sinds jaren zit ik weer achter het stuur zonder hartkloppingen en zweethanden. Hartelijk dank Hanneke. Het was fijn om les van je te krijgen. Mocht ik ergens tegenaan lopen weet ik waar ik kan aankloppen :)
Maartje Piet
19-05-23 13:46:04
Met kleine kinderen vond ik het spannend om te rijden en ben toen lang niet in de auto gestapt. Door de opbouwende feedback van Hanneke was ik na een les alweer klaar om zelfstandig verder te gaan. Veel dank!
Maaike Schelling
16-05-23 08:16:35
Wat een fijne vrouw is Hanneke. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en geeft je de instructies die bij jou aansluiten. Daarnaast stelt ze je erg op je gemak wat mij heeft geholpen om met meer vertrouwen te rijden! Aanrader.
Ava van Hout
03-03-23 23:00:28
Heb bij heel veel verschillende rijscholen les gehad. Viavia bij Hanneke terecht gekomen.
Wat een verschil in kwaliteit zeg!!! Het is een top vrouw! Professioneel, super aardig en je voelt je meteen op je gemak bij haar.
Ik had enorm veel last van faal angst maar dankzij Hanneke is het mij gelukt om in één keer te slagen!! Ze heeft mij er super goed doorheen geholpen🚗
Dankjewel Hanneke voor al je goede zorgen en gezellige gesprekken!
F El
25-09-22 07:49:44
Ik heb jaren niet meer op de snelweg gereden vanwege mijn angst. Ik voelde mij heel zelfverzekerd en heel rustig naast Hanneke. Hanneke heeft iets rustigs over haar heen. Ik werd helemaal zen van haar. Lieve vrouw die alles heel goed uitlegt!
Karen Mee
13-09-22 16:02:33
Met knikkende knieën kroop ik voor het eerst in jaaaaren weer achter het stuur, Hanneke naast me. Haar houding was gelijk heel geruststellend. Ik kreeg de regie over wat we gingen doen maar elke keer kreeg ze me zo ver net een stapje verder te gaan dan ik zelf dacht te durven. Waardoor ik erachter kwam dat ik het allemaal eigenlijk best wel kon en durfde. Steeds vaker kon ik het ook met een gezellig praatje erbij, en daarvoor zit je bij Hanneke ook op de goede plek 🙂
In veel minder lessen dan ik had verwacht had ik de auto en mezelf onder controle. Mijn hobby zal het waarschijnlijk nooit worden maar dat hoeft ook niet 🙂 De vrijheid die dit geeft is heerlijk!
Emma Beugelink
07-08-22 19:07:50
Op de Facebook pagina Amsterdam Durft te Vragen wordt dikwijls gevraagd naar een goede rij-instructeur door mensen met rijangst. Hanneke werd meerdere malen genoemd en op haar website trof ik alleen maar goede reviews. Alles daarvan klopt. Ze is punctueel, reageert snel, ze is onwijs aardig, maar het allerbelangrijkste is dat ze weet hoe ze jou op een goede manier van je rijangst af kan helpen door vnl rust in te brengen. In een paar lessen was ik van mijn angsten af. Ik kan haar dan ook écht aan iedereen aanraden.
Dylan Sauer
31-05-22 20:14:22
Echt een aanrader deze rijschool, er word veel aandacht aan je besteed en je krijgt goed en fijn les. Altijd naar mijn zin gehad en ook nog eens in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke tijd tijdens de rijlessen en heel erg bedankt voor de wijze lessen achter het stuur.
Lucia Boukes
07-05-22 21:07:33
Hanneke zorgt ervoor dat je je super fijn en veilig voelt achter het stuur. Buiten het feit dat ze heel gezellig is, leer je goed zelfstandig te rijden. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd waardoor zelfs een heftige perfectionist voorbereid en met een goed gevoel af kan rijden. De sfeer tijdens de rijlessen is heel ontspannen waardoor spannende situaties overzichtelijk benaderd kunnen worden. Ik ben super dankbaar voor de rijlessen!😊
Corinne Mireille
25-03-22 15:24:32
Hanneke is een fantastisch goede lerares, legt alles helder en rustig uit, is gestructureerd en invoelend, geeft je inzicht in verkeerssituaties en zelfvertrouwen achter het stuur. En dan heeft ze ook nog eens gevoel voor humor. Bovendien is ze ook nog eens betrouwbaar en stipt, ze reageert altijd direct op je berichtjes, kortom, echt een enorme aanrader om lessen bij haar te gaan volgen!
Kimberley Monquil
18-11-21 15:21:13
Geweldig lieve dame! Enorm veel geduld en super uitleg wat er voor zorgt dat je zelfverzekerd achter het stuur stapt! Vandaag mag ik met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald dankzij deze dame! Goede kwaliteit voor een prima prijs! Zorgt dat je goed op niveau bent voor je je examen gaat doen!!!!!!
Ik zeg met recht DE SPECIALIST!
Marcelle Spangberg
30-09-21 15:19:05
Ik heb het geluk gehad dat een vriendin bij Hanneke rijles had en haar aanraadde, anders weet ik niet of het ooit gelukt was. Ik ben eind vijftig, wat onzeker en chaotisch ingesteld en Hanneke heeft mij met groot geduld en kennis leren rijden. Het was nog gezellig ook.🙂 Een paar keer had ik het helemaal met mezelf gehad maar heb door Hanneke's rust en vertrouwen dat het ging lukken door kunnen zetten. En jawel, het is gelukt. Grote dank, Hanneke!
Djuna de Vries
30-09-21 15:01:25
Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijexamen! Ik heb van begin tot einde bij Hanneke gereden. Hanneke kan ontzettend goed les geven en is een erg leuke en lieve vrouw. Zelf heb ik geen ervaring met andere rijscholen en instructeurs maar als ik verhalen van vrienden en familie moet geloven heb je aan rijschool de specialist een hele goeie!!! Hanneke heeft buiten goede uitlegvaardigheden ook mensenkennis. Hierdoor kan ze goed mensen helpen bij problemen waar ze tegen aanlopen en kan ik mij goed voorstellen dat ze erg goed mensen kan helpen met hun rijangst. Verder vind ik het erg fijn dat afspraken over de rijles erg soepel verliepen: Hanneke is flexibel en denkt echt met je mee. Ik zou rijschool de specialist echt aan iedereen aanraden!!👌 👍
Sherilyn Sherilyn Augustuszoon
26-06-21 16:30:53
Na 2 jaar niet gereden te hebben besloot ik om het weer op te pakken. Hanneke heeft mij hiermee heel goed geholpen ik durf namelijk weer de weg op te gaan en de auto te pakken. De rijlessen waren niet alleen heel erg leerzaam maar ook heel erg gezellig.
Nicky van den Bosch
21-06-21 12:01:28
Ik had na het behalen van mijn rijbewijs 15 jaar geleden nooit meer gereden, omdat ik niet durfde. In de jaren een paar keer een poging gedaan door een les te nemen waar ik te horen kreeg dat ik het kon en "gewoon moest gaan rijden". Durfde ik alleen nog steeds niet... En toen kwam ik op de site van Hanneke terecht en die sprak mij zo aan dat ik haar een mail stuurde. Dezelfde week nog zat ik bij haar in de auto en ze gaf me een heel prettig gevoel. Na een paar lessen voelde ik me zelfverzekerd in het verkeer en kreeg ik voor het eerst plezier in rijden! Zij heeft me zo goed geholpen en ben over mijn angst heen. Eindelijk "gewoon" de auto pakken. Bedankt Hanneke!
Francisca van Holthe
21-06-21 10:58:35
De lessen met Hanneke waren echt een feestje. Niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam. Vanaf het eerste moment heeft ze ervoor gezorgd dat ik mijn eigen rijstijl ontwikkelde en daardoor veilig en zelfverzekerd achter het stuur zat. Ik ben net terug van een vakantie in Frankrijk waar ik heerlijk heb rondgereden. Dankjewel Hanneke!
Karuna Balami
21-06-21 10:51:31
A great driving teacher! Calm and gezellig! Definitely recommend her for everyone, whether you have anxiety driving or not. Passed in one go. 👍🏽 Dankje wel Hanneke 🙏🏽, Zal het missen! 😂
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info