Meer over mijzelf…

 

Mijn naam is Hanneke Kap. 

Na 15 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben ben ik begonnen met de studie voor rijinstructie. Als ZZP-er ben ik jaren geleden begonnen bij een rijschool. Hier werd al snel duidelijk dat mensen met onzekerheden en angsten zich beter op hun gemak voelden bij mij in de auto. Hierdoor werden er “speciale klanten” naar mij doorgestuurd. In 2016 startte ik mijn eigen rijschool De Specialist. Voor zowel het begeleiden naar het CBR-examen als klanten met rijangst. Ook als je al langere tijd niet gereden hebt, onzeker bent, maar wel al een rijbewijs hebt, kun je bij mij jouw vaardigheden opfrissen. Het belangrijkste vind ik dat jij jezelf kunt ontspannen in de auto,  omdat je van hieruit veel beter de te leren stof oppikt. Het is en blijft voor mij een uitdaging om ieder het autorijden leuk te laten vinden. Hoe we dat doen is per persoon verschillend. We kijken, praten en komen samen eruit hoe jij jezelf zeker kunt voelen in het verkeer.
De combinatie van opleiden voor het rijbewijs en mensen met rijbewijs vind ik het leukste aan mijn werk. Tijdens het opleiden voor een rijbewijs ben ik vooral met scholing bezig, met rijangst let ik vooral op gedrag en ga hier dan samen met de kandidaat mee aan de slag.

 In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen in de natuur met hond Harrie, plus in de zomer lekker het water op met ons bootje.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info